Steel Seal Head Gasket Repair logo

TAKUUEHDOT

STEEL SEALin RAHAT TAKAISIN- TAKUU

Steel Sealin  ensisijainen tavoite on korjata ja pitää kannentiiviste korjattuna, jotta pääset pysyvästi takaisin tien päälle. 

Jos Steel Seal -käsittely on käytetty palaneen kannentiivisteen korjaukseen eikä se ole toiminut, palautamme mielellämme tuotteen arvon kokonaisuudessaan. Tuotteen arvo määräytyy enintään verkkosivustollamme näkyvän hinnaston mukaisesti tai vaihtoehtoisesti tarjoamme kertaluonteisen uuden käsittelyn ajoneuvolle.

OHJEET RAHAT TAKAISIN -TAKUUN HAKEMISEEN

Jos Steel Seal kannentiivisteen korjausneste ei ole toiminut vaurioituneen kannentiivisteen korjauksessa, palautamme rahat kuittia vastaan tai vaihdamme tuotteen uuteen.  Toimitathan palautusta varten:

  • Tosite Steel Sealin ostosta viralliselta jälleenmyyjältä jotka listattu verkkosivuillamme tai verkkokauppamme kautta 
  • Tieto käytetystä pakkasnesteestä
  • Lausunto ALV-rekistöröidyllä autokorjaamolla tai huoltamolla tehdystä puristuspaine- tai kaasutestistä (tällä havaitaan CO2 pitoisuus jäähdytinnesteessä) molemmilla voidaan todeta ajoneuvosi vuotava sylinterikannen tiiviste, tai tosite auton romuttamisesta, tai tosite että ajoneuvoon on hankittu sylinterikannen tiiviste tai sylinterikannen tiiviste on vaihdettu mekaanisesti Steel Seal- korjauksen jälkeen
  • Ajoneuvon rekisterinumero

TAKUUEHDOT

  • Vain yksi palautus ajoneuvoa kohden
  •  Ajoneuvoon on käytetty suositeltu määrä, enintään 3-pulloa
  • Hyvitystä on haettava 30päivän sisällä ostohetkestä ylläolevien tietojen kera sähköpostitse: info@steelseal.fi 

Miksi tarjota takuu?

Kun uskot omaan tuotteeseesi, miksi et tarjoaisi takuuta?

Tiedämme, että markkinoilla on monia vastaavia tuotteita, jotka lupaavat korjaavan vuotavan kannentiivisteen: Osa niistä saattaa toimia verrattain lyhyellä aikavälillä ‘tukkimalla’ halkeaman tai reiän. Tämä on tavallaan hyvä, mutta mitä tapahtuu lopulle tuotteelle joka ‘tukki’ reiän tai halkeaman? Se kiertää jäähdytysjärjestelmässä edelleen,  kunnes se tukkii jotain mitä ei pitäisi.

Steel Sealia on myyty menestyksekkäästi ympäri maailman vuodesta 1999. Jos Steel Seal ei toimisi, emme olisi olleet markkinoilla niin pitkään palauttaen rahat joka kerta, kun se ei toiminut.

Tiedämme, että kilpailijat ovat yrittäneet samankaltaisia takuita, mutta he lopettavat takuun tarjoamisen hyvin nopeasti. Jätämme sinulle päätöksenteon siitä, miksi näin on.